Afbeelding

Ons vlees

Varkensvlees

Ons varkensvlees is afkomstig van een lokale varkenshouder in Wagenborgen. De varkens worden diervriendelijk gehouden en lopen vrij in het stro, zoals het hoort.
Wij selecteren de varkens en slachten deze zelf. Hierdoor kunnen wij een constante kwaliteit van ons varkensvlees garanderen.

Bekijk hier onze film over ons zelf geslachte, diervriendelijke varkensvlees >>

Rundvlees

Ons rundvlees betrekken wij van een lokaal bedrijf en is dus van Hollandse afkomst.

Scharrelkip in vestiging Sappemeer

In onze vestiging in Sappemeer vindt u scharrelkip in ons assortiment.

  • Scharrelkipfilet
  • Scharrelkippenbouten

Worstmakerij

In onze slagerij verkopen wij vele soorten worsten en vleeswaren. Vrijwel alle worstsoorten en vleeswaren worden in eigen worstmakerij geproduceerd. Vele zijn met goud bekroond!
Onze worstmakerij is modern en goed uitgerust. Hierdoor is het mogelijk om een hoge kwaliteit te leveren van ambachtelijke producten. Zes keer per jaar wordt deze kwaliteit gecontroleerd tijdens een onverwachte controle. Dat geeft voor u en voor ons een garantie van topkwaliteit!

Wij passen ons assortiment regelmatig aan en vullen het aan met nieuwe producten. Dit doen wij uit liefde voor ons vak. Er zijn steeds weer verrassende producten en aanbiedingen. Het staat bij ons voorop dat u een fanastisch product krijgt, waar u van kunt genieten.

Toppers

  • Leverworst
  • Droge worst
  • Achterham
  • Peperworst
  • Knakkers
  • Grillworst

Gouden oorkondes vakbeurs Vlees 2015

  • Bloedworst
  • Droge worst
  • Boterhamworst
  • Hausmacher leverworst

Gouden oorkondes

  • Gebraden rollade
  • Leverworst
  • Droge worst
  • Hakkepeter; plaatselijke specialiteit voor op een toastje
Afbeelding
Afbeelding

Groninger droge worst

Regelmatig laten wij onze Groninger droge worst keuren op nationale en internationale vakwedstrijden. Resultaat? Vele malen bekroond met goud! Daar zijn wij best een beetje trots op.

Wekelijks produceren wij deze specialiteit. Gemaakt van uitgezocht varkensvlees uit onze eigen slachterij en met diverse kruiden en specerijen op smaak gemaakt. Hier voegen wij altijd een beetje kruidnagel aan toe. De worst krijgt hierdoor die zo herkenbare smaak. In onze moderne droogkamer laten wij de worst onder optimale omstandigheden rijpen. Het gehele proces zoals temperatuur, luchtvochtigheid en ventilatie kunnen wij sturen. Hierdoor weten wij precies wanneer de Groninger droge worst op zijn lekkerst is. De droge worst is in diverse hardheden en in verschillende maten verkrijgbaar.