Gildeslager Kuipers

In 1982 namen wij de slagerij over in Zuidbroek. Later kwam daar nog een filiaal bij in Sappemeer op de Noorderstraat. In ons bedrijf is het ambacht nog volop aanwezig, zowel het slachten als het maken van worst doen wij nog steeds. Wij doen dit niet alleen voor ons eigen bedrijf. Ook voor andere slagerijen en vleesverkooppunten zijn wij actief. Wij zijn dan ook in het bezit van alle benodigde vergunningen en EEG-erkenningen.

Onze goed geoutilleerde worstmakerij kunnen wij dan ook vooruitstrevend noemen. De resultaten zijn daar dan ook naar. Op diverse nationale en regionale wedstrijden hebben wij goud behaald voor onze producten. Specifieke toppers zijn bijvoorbeeld onze leverworst en de Groninger droge worst. Deze laatste is lekker gekruid met kruidnagel.

Met nadruk willen wij iets vertellen over ons varkensvlees. Doordat wij zelf slachten weten wij letterlijk wat voor vlees wij in de kuip hebben. Daar wij geregeld bij onze mester over de vloer komen kennen wij de herkomst van ons vlees. Zo lopen de biggen altijd vrij rond in het stro en kunnen ze naar buiten. Zo groeien zij op in alle rust en ruimte.


Openingstijden Zuidbroek

Maandag
13.30 - 18.00 uur

Dinsdag
07.30 - 12.30 uur 13.30 18.00 uur
Woensdag
07.30 - 12.30 uur 13.30 18.00 uur
Donderdag

07.30 - 12.30 uur 13.30 18.00 uur
Vrijdag

07.30 - 12.30 uur
13.30 18.00 uur
Zaterdag
07.30 - 12.30 uur

Zondag

Gesloten


Openingstijden Sappemeer

Maandag
13.30 - 18.00 uur
Dinsdag
07.30 - 18.00 uur
Woensdag
07.30 - 18.00 uur
Donderdag
07.30 - 18.00 uur
Vrijdag
07.30 - 18.00 uur
Zaterdag
07.30 - 16.30 uur
Zondag
Gesloten




Afbeelding Samen 1


Afbeelding team Sappemeer


Afbeelding team 4